fbpx

Classe de cuina a l'Aula de Cuina de Girona

Restaurants

Ens trobem a un espai de pas situat a tocar del mar i la muntanya, ple de contrastos, on podem gaudir de la millor cuina tradicional casolana arrelada als productes de la terra, alhora que degustar plats més elaborats entorn de la cuina creativa d’autor.

Això sí, tant els restaurants més tradicionals i familiars com els restaurants més selectes premiats aposten pels productes de proximitat i de qualitat per tal d’oferir, també, una atractiva destinació de sabors i gustos.

O sigui que al costat de la bona vedella, les truites variades (com la de fulles de carbassó), els cargols, els famosos “platillos” (guisats amb menuts, carns, aviram, bolets i hortalisses), i passant pels cèlebres xuixos, el visitant també podrà fruir dels plats sublims dels establiments amb estrelles Michelin.

Us recomanem que gaudiu d’aquesta experiència sensorial tot descobrint els col·lectius gastronòmics i les particularitats culinàries de la comarca!

Gironès