fbpx

Aventura i natura al Gironès!

Setembre 2024

El Gironès ofereix un ventall d’activitats per a tots els gustos. Des dels amants de la natura fins als addictes a l’adrenalina, passant pels apassionats del ciclisme, tothom trobarà el seu pla ideal per fer a la comarca.

Referesca’t amb Kayak del Ter

Si t’agraden les activitats aqüatiques, Kayak del Ter t’ofereix una experiència inoblidable. Descobreix el riu Ter remuntant-lo en caiac i gaudeix d’un passeig per les seves tranquil·les aigües. Podràs gaudir de paisatges espectaculars i observar la riquesa de la flora i fauna d’aquest entorn únic.

Ofereixen lloguer de caiacs i canoes canadenques perquè puguis gaudir navegant pel riu Ter tot descobrint els paisatges insòlits d’una naturalesa poc alterada.
És una activitat divertida, esportiva i de natura, ideal per fer amb família i amics, apta per a tots els públics. No tornaràs a veure el Ter amb els mateixos ulls!

meandre kayak del ter

 

Camí de Ronda: senderisme amb unes vistes espectaculars

Ruta de 8 dies i 140 quilòmetres per fer a peu en la qual es combinen gran diversitat de paisatges; des de la Girona monumental fins boscos de suredes del massís de les Gavarres i l’Ardenya amb escenaris marítims de la Costa Brava, els camins de ronda i l’emblemàtica muntanya dels Àngels.

Camí de Ronda ® ofereix mapa i guia, transport d’equipatge, transfer de passatgers, assegurança d’accidents, lloguer de GPS amb el track de la ruta incorporat.

cami-de-ronda

 

Pedala pels paisatges del Gironès amb Happy Bikes Girona

Si prefereixes explorar el Gironès sobre dues rodes, Happy Bikes Girona t’ofereix el lloguer de bicicletes i rutes adaptades a tots els nivells. Descobreix els encantadors pobles de la comarca, pedala pels paisatges verds i gaudeix de la llibertat que et dóna viatjar sobre una bicicleta.

Ofereixen lloguer de bicicletes de passeig, carretera, elèctriques, BTT per descobrir el territori. Empresa vinculada a l’allotjament Can Bassa de Madremanya.

 

Aventura Girona: emocions fortes per a tots els públics

Si el que busques són emocions fortes, Aventura Girona ofereix una àmplia gamma d’activitats d’aventura.

A la comarca del Gironès, Aventura Girona et porta a fer un Circuit d’Orientació per l’entorn de la riera del Llémena i del riu Ter. Es tracta d’un circuït fixe de 10 balises/controls, d’obligat pas, amb l’ajuda d’un mapa i d’una brúixola. L’ordre en el qual es recorren les balisses és lliure, de manera que cada participant dissenya el seu propi recorregut. Aquest circuït d’orientació és apte per a totes les edats i nivells. Ideal per a realitzar en grup (comiats de solter/ra o Teambulding) o en família.

Aventura Girona

També ofereixen Escaperooms outdoor (per a particulars, empreses i escoles).
Hi ha quatre temàtiques diferents: Les Remences, Contrabandistes, La iaia és sabia i No hi ha Planeta B. El format escaperoom et fa entrar en un món de fantasia, en el qual a través de proves, treballant en equip tot fent servir el pensament lògic i obrint la ment a totes les possibilitats aconseguiràs el teu objectiu.

 

Aquestes són només algunes de les moltes activitats que es poden fer al Gironès. Consulta l’apartat d’activitats del nostre web per descobrir més experiències!

Valoració total

MENU

Gironès