Search
You are at: Home

Intranet

1) Obtenció de l'usuari i la clau per poder entrar en el gestor de continguts. El Consell Comarcal del Gironès us els facilitarà per correu electrònic i/o carta.

2) Un cop obtinguts, des d'aquesta secció, haureu d'incorporar els codis i, un cop fet l'intro, podran modificar qualsevol camp, incloent-hi la foto de l'establiment, això sí, respectant les mides preestablertes, és a dir, 135 píxels d'amplada i 116 píxels d'alçada.

3) Un cop aplicats els canvis de l'establiment, automàticament des de l'àrea de turisme ens en farem ressò i els validarem.

Talment, doncs, agraïm la vostra col·laboració per al present projecte i, al mateix temps, quedem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment al respecte.

Cordialment,
Àrea de Turisme

Secció d'usuaris

Usuari
ClauConsell Comarcal del Gironès - c/Riera de Mus, 1-A · 17003 GIRONA Tel. 972 213 262
Centre de Visitants del Gironès - Av. França, 221 · 17840 SARRIÀ DE TER Tel. 972 011 669
Avís Legal | Privacy |

iglesiesassociats

Aiguaviva - Bescanó - Bordils - Campllong - Canet d'Adri - Cassà de la Selva - Celrà - Cervià de Ter - Flaçà - Fornells de la Selva - Girona - Juià - Llagostera - Llambilles - Madremanya - Quart - Salt - Sant Andreu de Salou - Sant Gregori - Sant Joan de Mollet - Sant Jordi Desvalls - Sant Julià de Ramis - Sant Martí de Llémena - Sant Martí Vell - Sarrià de Ter - Vilablareix - Viladasens