Vous êtes ici: Accueil

Qui sommes-nous ?

La nostra missió és dinamitzar turísticament el conjunt dels 27 municipis aixoplugats a la comarca del Gironès. Per tant treballem per a la promoció i descoberta del nostre territori com a destinació turística d’interior per afavorir més riquesa econòmica, cultural i humana, més activitat pels nostres negocis turístics i millor prestació de serveis i qualitat de vida dels nostres visitants, a partir d’aquestes línees d’actuació:

1. La dinamització turística global de la comarca amb el projecte Gironès, terra de passeig: 27 municipis.

2. La diagnosi local dels recursos turístics dels 27 municipis de la comarca. Anàlisi dels atractius existents i del potencial turístic i posar-los en valor.

3. El pla de sinèrgies entre municipis per a la millora de les seves estratègies de promoció en els esdeveniments i fires locals amb interès turístic, així com la planificació de noves rutes de rutes de senderisme i cicloturisme i la seva senyalització turística corresponent.

4. La reconversió de recursos a productes turístics per dinamitzar l’economia local i comarcal amb la proposta, coordinació i desenvolupament de nous productes turístics.

5. La informació, assessorament i difusió de l’oferta turística comarcal en fires i accions de turisme i als diferents canals de distribució i intermediació.

6. La millora del capital humà dels municipis, a partir de la formació dels seus agents turístics privats i públics: jornada de treball, presentacions de projectes i programes d’incentius, qualitat, jornades de descoberta del territori, taules tècniques de treball. La comunicació permanent amb el sector turístic privat: allotjaments hotelers, turisme rural, càmpings, empreses de turisme actiu , restaurants, museus, productors, artesans, .. Organitzem taules tècniques de treball anuals per subsectors privats i per els tècnics i/o regidors dels ajuntaments.

7. La planificació, coordinació, edició i distribució de material turístic per a fires i accions promocionals en els següents idiomes: català, castellà, francès i anglès.

8. El foment de la comunicació digital amb la creació i manteniment del web turístic en 4 idiomes,així com la creació de la xarxa telemàtica de punts digitals d’informació turística comarcal.

9. L’atenció personalitzada a tècnics i regidors dels nostres 27 municipis en procés continu (telèfon, correu electrònic, visites...) per facilitar a l’ajuntament l’assessorament tècnic necessari en matèria turística

10. L’atenció personalitzada als empresaris turístics i altres agents econòmics i socials vinculants en procés continu (telèfon, correu electrònic, visites...) per qualsevol tema vinculat amb turisme.

11. La coordinació de programes d’incentius i subvencions que puguin beneficiar l’impuls turístic de la comarca, a nivell de territori, a nivell d’empresa o entitat ubicada en un municipi, amb les diferents administracions autonòmiques, estatals i europees.

12. La coordinació de projectes de comarques gironines, sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, així com la representació en el seu Consell d’Administració per part del Conseller comarcal de Turisme.

13. La cooperació entre els 8 Consells comarcals per establir ponts de diàleg que facilitin la qualitat del conjunt de comarques gironines en matèria turística. Reunions bimensuals dels coordinadors de l’àrea de Turisme.

14. La coordinació dels projectes entre comarques gironines i Catalunya,dins el marc de l’Agència Catalana del Turisme de la Direcció General de Turisme. Som membre del Club de Turisme Actiu de Turisme de Catalunya per potenciar les activitats dels municipis en oferta d’activitats.

15. La coordinació i execució d’enquestes de satisfacció i les dades dels nostres visitants a fí i efecte d’analitzar l’evolució de les empreses i serveis turístics del Gironès, des de la creació de l’àrea de Turisme el juliol del 2003, tot disposant de dades que ens siguin útils per a la creació de nous projectes turístics a la comarca..

16. La interlocució amb els mitjans de comunicació específics, amb una funció de gabinet de relacions públiques i protocol amb institucions, entitats i altri, amb suport del gabinet de presidència i de premsa, per donar notorietat i posicionament a la comarca.

17. La planificació, aplicació d’estratègies i execució per impulsar el pla de foment del turisme Gironès-Girona, el qual vam signar conveni amb la Direcció General de Turisme el 24 de novembre del 2006.

18. La gestió del territori en el canal turístic, en tots els sentits possibles.RETROUVEZ-NOUS SUR
SOUSCRIPTION BULLETIN

Nom
E-mail


Consell Comarcal del Gironès - c/Riera de Mus, 1-A · 17003 GIRONA Tel. 972 213 262
Centre de Visitants del Gironès - Av. França, 221 · 17840 SARRIÀ DE TER Tel. 972 011 669
Avís Legal | Confidentialité |

iglesiesassociats

Aiguaviva - Bescanó - Bordils - Campllong - Canet d'Adri - Cassà de la Selva - Celrà - Cervià de Ter - Flaçà - Fornells de la Selva - Girona - Juià - Llagostera - Llambilles - Madremanya - Quart - Salt - Sant Andreu de Salou - Sant Gregori - Sant Joan de Mollet - Sant Jordi Desvalls - Sant Julià de Ramis - Sant Martí de Llémena - Sant Martí Vell - Sarrià de Ter - Vilablareix - Viladasens