Cercador
Ets a: Inici

INFORMACIÓ TURÍSTICA DEL GIRONÈS AL MÒBIL

Descobreix el Gironès des del teu telèfon mòbil! Ara pots gaudir de tota la informació turística de la comarca del Gironès amb un sol click. Descobreix els hotels, les activitats, l'allotjament rural i els restaurants del Club de gastronomia del Gironès.

Ho podeu fer de 2 formes diferents:

  • Acostar-vos a un dels punts d'informació digitals que estan instal·lats per tota la comarca: Centre de Visitants del Gironès a Sarrià de Ter, Centre Comercial Espai Gironès de Salt, Oficina de turisme l?Estació de Llagostera, Ajuntament de Cervià de Ter, Santuari de la Mare de Déu dels Àngels a Sant Martí Vell, Càmping Ridaura de Llagostera, oficina de turisme de Cassà de la Selva, i a la seu del Consell Comarcal del Gironès a Girona. L'únic que haureu de fer és fotografiar el codi QR amb l?aplicació necessària i ja hi podreu accedir.

  • Fotografiar el codi QR que teniu en pantallaSEGUEIX-NOS A
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ INFORMATIU

Nom
E-mail


Consell Comarcal del Gironès - c/Riera de Mus, 1-A · 17003 GIRONA Tel. 972 213 262
Centre de Visitants del Gironès - Av. França, 221 · 17840 SARRIÀ DE TER Tel. 972 011 669
Avís Legal | Privacitat | Tots els establiments

iglesiesassociats

Tot el necessari per anar de turisme al Gironès, i descobrir una comarca plena d'indrets naturals i urbans, amb una àmplia oferta d'activitats, allotjament (hotels, turisme rural, campings, pensions) i restaurants amb una gastronomia molt diversa.

Aiguaviva - Bescanó - Bordils - Campllong - Canet d'Adri - Cassà de la Selva - Celrà - Cervià de Ter - Flaçà - Fornells de la Selva - Girona - Juià - Llagostera - Llambilles - Madremanya - Quart - Salt - Sant Andreu de Salou - Sant Gregori - Sant Joan de Mollet - Sant Jordi Desvalls - Sant Julià de Ramis - Sant Martí de Llémena - Sant Martí Vell - Sarrià de Ter - Vilablareix - Viladasens