Cercador
Ets a: Inici

Girona, temps de Flors

Del 12 al 20 de maig

Enguany Girona, Temps de Flors comptarà amb 85 patis històrics i 32 exposicions florals (un lleuger augment respecte l'edició anterior, que comptava amb 82 patis i 27 exposicions). Respecte els jardins, es manté el nombre d'espais expositius amb voluntat de permanència. Com a novetat, cal ressaltar que el dissabte 19 de maig totes les propostes florals i els museus obriran fins les 24h, i aprofitant l'avinentesa les associacions de comerciants han impulsat també aquella mateixa nit la shopping night. En aquesta 57a edició, com a novetat, Temps de Flors també s'apropa als barris a partir de les cinc exposicions florals que es podran trobar al barri de Sant Narcís.

26/04/2012 GironaSEGUEIX-NOS A
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ INFORMATIU

Nom
E-mail


Consell Comarcal del Gironès - c/Riera de Mus, 1-A · 17003 GIRONA Tel. 972 213 262
Centre de Visitants del Gironès - Av. França, 221 · 17840 SARRIÀ DE TER Tel. 972 011 669
Avís Legal | Privacitat | Tots els establiments

iglesiesassociats

Tot el necessari per anar de turisme al Gironès, i descobrir una comarca plena d'indrets naturals i urbans, amb una àmplia oferta d'activitats, allotjament (hotels, turisme rural, campings, pensions) i restaurants amb una gastronomia molt diversa.

Aiguaviva - Bescanó - Bordils - Campllong - Canet d'Adri - Cassà de la Selva - Celrà - Cervià de Ter - Flaçà - Fornells de la Selva - Girona - Juià - Llagostera - Llambilles - Madremanya - Quart - Salt - Sant Andreu de Salou - Sant Gregori - Sant Joan de Mollet - Sant Jordi Desvalls - Sant Julià de Ramis - Sant Martí de Llémena - Sant Martí Vell - Sarrià de Ter - Vilablareix - Viladasens