Cercador
Ets a: Inici

Nova activitat de Segway al Gironès!

25% de descompte durant gener i febrer per la ruta de Sant Julià de Ramis!

RUTA URBANA PER SARRIÀ DE TER

Feu un tast amb Segway tot fent un itinerari urbà. Aquesta ruta consisteix en fer una volta pel municipi, amb un traçat mixt entre camins i carrers del poble i descobriu les restes de la vil•la romana. És una ruta fàcil i entretinguda, ideal per a tots el públics, fins i tot els nens!

Ruta apte a partir de 7 anys
Duració de la ruta: 30 minuts
Preu per persona: 25€ (2 pax) i 20€ (3-5 pax)

 
 
FEM UN TOMB DE CULTURA I NATURA PER SARRIÀ DE TER
 
Ruta completa pel municipi per visitar tot Sarrià de Ter. Trepitgeu camins i carrers del poble per descobrir els diferents atractius, com les restes de la vil•la romana, l’ església i  algunes fonts com la d’en Xuncla. Finalment feu un tram paral•lel al riu Ter, Aquesta ruta fàcil i entretinguda es pot allargar 30 minuts pujant al Golf Girona, a Sant Julià de Ramis.
 
Ruta apte a partir de 7 anys
Duració de la ruta: 1 hora
Preu per persona: 35€ (2 pax) i 30€ (3-5 pax)
Suplement 30 minuts més: 10€

 
 
RUTA RESCLOSA I MOLÍ D’EN TOMÀS A SARRIÀ DE TER
 
Ruta progressiva començant per Sarrià de Dalt. Es visita la vil•la romana, es passa per la font d’en Xuncla i ens endinsem en plena muntanya. El traçat es va complicant de mica en mica, fins al punt de fer autèntiques trialeres i travessar rieres.  Una ruta autèntica i aventurera on es posarà el Segway al límit. També es pot allargar la ruta 30 minuts pujant al Golf Girona, a  Sant Julià de Ramis.
 
Ruta apte a partir de 12 anys
Duració de la ruta: 1 hora
Preu per persona: 35€ (2 pax) i 30€ (3-5 pax)
Suplement 30 minuts més: 10€

 
 
RUTA PER LA MUNTANYA DE SANT JULIÀ DE RAMIS
 
Fantàstica ruta començant davant de l’església de Sant Julià de Ramis, el traçat comença bastant planer fins arribar al el riu Ter. Es passa pel cau de les Goges, es visita l’antic pas pel  riu Terri i llavors es comença a pujar progressivament cap a l’església dels Sants Metges, visitant també el poblat ibèric del Castellum Fractum. Ruta amb fantàstiques vistes a la comarca del Gironès i a la Costa Brava.
 
Ruta apte per nens a partir de 14 anys
Duració de la ruta: 2 hores
Preu per persona: 55€ (2 pax) i 50€ (3-5 pax)

 
PER FER RUTES A ALTRES MUNICIPIS DEL GIRONÈS I PER FER TASTOS DE SEGWAY EN LES FIRES I ESDEVENIMENTS, CONTACTEU-NOS!!!!!
 
Sortides sota petició. Truca’ns i reserva ja!!! MOU-TE AL GIRONÈS!! FES TURISME ACTIU.
 
RESERVES AL CENTRE DE VISITANTS DEL GIRONÈS:
972 011 669—centredevisitants@girones.cat

SEGWAY LIVETOUR:
696 447 761—info@livetour.cat
DE VISI


21/11/2014 Sarrià de Ter

Document adjuntSEGUEIX-NOS A
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ INFORMATIU

Nom
E-mail


Consell Comarcal del Gironès - c/Riera de Mus, 1-A · 17003 GIRONA Tel. 972 213 262
Centre de Visitants del Gironès - Av. França, 221 · 17840 SARRIÀ DE TER Tel. 972 011 669
Avís Legal | Privacitat | Tots els establiments

iglesiesassociats

Tot el necessari per anar de turisme al Gironès, i descobrir una comarca plena d'indrets naturals i urbans, amb una àmplia oferta d'activitats, allotjament (hotels, turisme rural, campings, pensions) i restaurants amb una gastronomia molt diversa.

Aiguaviva - Bescanó - Bordils - Campllong - Canet d'Adri - Cassà de la Selva - Celrà - Cervià de Ter - Flaçà - Fornells de la Selva - Girona - Juià - Llagostera - Llambilles - Madremanya - Quart - Salt - Sant Andreu de Salou - Sant Gregori - Sant Joan de Mollet - Sant Jordi Desvalls - Sant Julià de Ramis - Sant Martí de Llémena - Sant Martí Vell - Sarrià de Ter - Vilablareix - Viladasens