Cercador
Ets a: Inici

Els agents turístics opinen sobre el Centre de Visitants del Gironès, a Sarrià de Ter

CESC COMPTE: President de l'Associació de guies de natura Gironès

Com  a persona que ja fa molts anys em dedico al guiatge per l’entorn natural de la comarca del Gironès, espero que el nou centre de visitants sigui aquell lloc que tothom espera trobar quan va a fer una caminada. Una cruïlla de camins on pots coincidir amb altres persones que fent rutes diferents, et trobes i fas petar la xerrada. Sempre se’n treu alguna cosa de les converses. Un espai on el camí s’eixampla i que et permet fer una paradeta per agafar força. Un espai amb bones vistes que et permet gairebé veure el futur. Una raconada de bosc on la persona s’hi troba a gust i convida a la reflexió. Que el camí sigui planer, costerut o de baixada dependrà de tots els agents turístics de la comarca. Penso que el Consell Comarcal del Gironès ha posat el camí i ara nosaltres hem d’aconseguir que sigui assolellat a l’’hivern o ombrívol a l’estiu, en definitiva, fer-lo agradable i profitós per totes aquelles persones que per un motiu o un altre, ens trobem en aquesta ruta.

JOAN PLA I MONTSE JUHER: Propietaris dels apartaments rurals El Nus de Pedra de Llorà

Des que vam tenir noticia d’aquest projecte vam pensar que era una oportunitat de millora i desenvolupament del destí Turístic del  Gironès.
La comarca del Gironès té un gran atractiu  centralitzat a la ciutat de Girona que sens dubte cal potenciar, però potser per aquest gran atractiu de la capital feia que la resta de la comarca quedès molt en segon pla. Aquest recurs turístic omplirà aquesta mancança donant a conèixer la resta de la comarca als potencials visitants de les nostres contrades.
També cal dir que al Gironès hi faltava una infraestructura on fos fácil pel visitant de trobar-hi tot el que es pot fer i on pogués trobar tots els serveis que la zona ofereix.
Per altra banda el Gironès estava en desavantatge respecte a zones com La Garrotxa i l’Empordà, destins amb un gran atractiu natural que  des de fa temps fan una promoció molt encertada.
També creiem que seria de gran utilitat que el potencial client coneguès l’existència d’aquest centre, prèviament a la seva arribada de manera que sigui un punt d’informació bàsic per planificar les seves vacances i estades al Gironès. Per tant és bàsic fer-ne una bona difusió tant a nivell nacional com internacional.
Pel que fa als allotjaments Rurals i d’interior i tenint en compte l’ubicació central del Gironès respecte de tota la provincia de Girona i al gran atractiu natural i paisajístic de la zona, s’hauria de considerar aquest fet com una oportunitat a destacar, de manera que es dediqui un espai especific per aquesta oferta turística a l’esmentat centre.  

ESTHER SOLÀ: Directora de l'hotel AC Palau de Bellavista de Girona

El que espero del Centre de Visitants del Gironès és que sigui una entitat d' acollida dels nostres visitants com diu el seu nom  però que no es quedi aquí. Que realment serveixi per dur més clients a la nostra comarca, poden ser visitants de proximitat, no cal anar-los a cercar molt lluny,  crec que hi han altres insittucions que ho fan.
Vosaltres com a Consell Comarcal creeu i promocioneu el producte , sempre dirigit a la gastronomia, turisme de salut, descobriment del territori, cultural, etc... però malauradament el territori nacional gaudeix de paratges i cuiners tant bons com els nostres. Es aquí on considero que es important la vostra tasca. Promocionar allò que tenim i no tenen els altres o fer més atractiu el que tenim  i amb això segurament portareu més  turistes.
Com deia abans poden ser clients de proximitat , pero que pernoctin a les nostres comarques, i ja parlant per els meus interessos, que dormin i mengin a casa meva. Amb visitants de dia, es beneficien els restaurants i comerços pero no els allotjaments.
Pel que fa als paquets turístics, m' agradaria que no es dupliqués l' oferta amb altres productes o entitats que també o fan, que es treballés conjuntament i que fòssin vendibles. Compteu amb mi per tot allò que necessiteu.
 
Pel que fa al servei de reserves, també em sembla bé, sempre i quan es faci desde la coherencia i neutralitat.
molta sort i endavant!!31/01/2011 GironèsSEGUEIX-NOS A
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ INFORMATIU

Nom
E-mail


Consell Comarcal del Gironès - c/Riera de Mus, 1-A · 17003 GIRONA Tel. 972 213 262
Centre de Visitants del Gironès - Av. França, 221 · 17840 SARRIÀ DE TER Tel. 972 011 669
Avís Legal | Privacitat | Tots els establiments

iglesiesassociats

Tot el necessari per anar de turisme al Gironès, i descobrir una comarca plena d'indrets naturals i urbans, amb una àmplia oferta d'activitats, allotjament (hotels, turisme rural, campings, pensions) i restaurants amb una gastronomia molt diversa.

Aiguaviva - Bescanó - Bordils - Campllong - Canet d'Adri - Cassà de la Selva - Celrà - Cervià de Ter - Flaçà - Fornells de la Selva - Girona - Juià - Llagostera - Llambilles - Madremanya - Quart - Salt - Sant Andreu de Salou - Sant Gregori - Sant Joan de Mollet - Sant Jordi Desvalls - Sant Julià de Ramis - Sant Martí de Llémena - Sant Martí Vell - Sarrià de Ter - Vilablareix - Viladasens