Cercador
Ets a: Inici

63ª Edició Girona, Temps de Flors

Girona,  Temps   de   Flors   torna   a  omplir   la   ciutat   d’exposicions  florals del 12 al 20 de maig. Enguany s’ofereixen un total de 203  projectes, localitzats  en un  total  de  157  punts  a  l’itinerari floral.

Les novetats
Dues de les principals novetats de l’edició d’enguany són un itinerari artístic per l’espai natural entre el passeig Arqueològic i el riu Galligants sota el nom de Pla V i la incorporació dels jardins de la Devesa al recorregut de l’exposició. També l’obertura de nous espais com els jardins del Campaner, al costat de la Catedral, que és el primer cop que es podran visitar, o la incorporació de la plaça de la Independència al recorregut de Temps de Flors, amb un projecte del Girona FC.

Flors...i molt més!
Com cada any, l'esdeveniment anirà acompanyat d'altres festivals com la 7a edició de Girona A Cappella Festival, el Gastroflors i el Flors de Nit  dels restauradors i els locals d’oci nocturn de la ciutat o el 14è Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior dels comerços i establiments.

Trobareu tota la informació al web www.gironatempsdeflors.cat

Podeu seguir tota l’actualitat de Girona, Temps de Flors a les xarxes socials amb l’etiqueta #tempsdeflors


 07/05/2018 GironaSEGUEIX-NOS A
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ INFORMATIU

Nom
E-mail


Consell Comarcal del Gironès - c/Riera de Mus, 1-A · 17003 GIRONA Tel. 972 213 262
Centre de Visitants del Gironès - Av. França, 221 · 17840 SARRIÀ DE TER Tel. 972 011 669
Avís Legal | Privacitat | Tots els establiments

iglesiesassociats

Tot el necessari per anar de turisme al Gironès, i descobrir una comarca plena d'indrets naturals i urbans, amb una àmplia oferta d'activitats, allotjament (hotels, turisme rural, campings, pensions) i restaurants amb una gastronomia molt diversa.

Aiguaviva - Bescanó - Bordils - Campllong - Canet d'Adri - Cassà de la Selva - Celrà - Cervià de Ter - Flaçà - Fornells de la Selva - Girona - Juià - Llagostera - Llambilles - Madremanya - Quart - Salt - Sant Andreu de Salou - Sant Gregori - Sant Joan de Mollet - Sant Jordi Desvalls - Sant Julià de Ramis - Sant Martí de Llémena - Sant Martí Vell - Sarrià de Ter - Vilablareix - Viladasens