Cercador
Ets a: Inici

Dijous d'experiències al Centre de Visitants del Gironès

Us proposem... que vingueu a  les 20.00 h  on us donarem la benvinguda amb una copa de cava i un aperitiu. I desprès seguirem amb una interessant visita guiada al Centre d'Interpretació de Territori, tot fent una passejada de multimèdies i emocions a la carta perquè descobriu el Gironès com mai ho heu fet!

A les 21.30 h iniciarem el sopar temàtic, activitats o espectacles relacionats amb la gastronomia i la cultura de la nostra comarca.

A saber...que el menú té un assortiment d'entrants per compartir i un segon plat que decidiu vosaltres, acompanyat d'unes bones postres,  begudes i cafès inclosos.

(Informeu-vos del menú a través del facebook a www.facebook.com/centredevisitantsgirones o al web www.turismegirones.cat).

P.V.P.:   25 €/ adult  TOT INCLÒS       
15 €/ nens  TOT INCLÒS

5 JULIOL. SOPAR A CEGUES
Desperta els teus sentits i endevina els plats i els ingredients del menú amb els ulls tapats! La persona que més s'apropi rebrà un detall!
Sopar amb col•laboració de Oncolliga Girona.

12 JULIOL. CONÈIXER EL GIRONÈS DE LA MÀ DELS PERSONATGES MEDIEVALS
Avui la visita temàtica al Centre d'Interpretació del Territori serà diferent! Ens acompanyaran personatges medievals vinculats al Gironès! Acabat de sopar tindreu l'opció de participar a un joc de preguntes on qui encerti més tindrà un atractiu detall.
Sopar amb col•laboració de Alma Cubrae.

19 JULIOL. REBEM LES VACANCES AMB CANTADA D'HAVANERES
Menú basat en atractius del Gironès i finalitzat amb un cremat i una cantada d'havaneres a la terrassa. Tots els comensals podran participar cantant una havanera i qui millor la canti tindrà un detall!
Sopar amb col•laboració del grup d'havaneres "Els cantaires de Montgrí"

26 JULIOL. CUINA DE LA RATAFIA
Plats elaborats utilitzant el licor artesà més tradicional i popular de les nostres comarques. Tothom podrà portar la seva pròpia ratafia per desprès de sopar fer un tast popular.
Sopar amb col•laboració de Dones més que mai de Sarrià de Ter.15/06/2012 Sarrià de Ter

Document adjuntSEGUEIX-NOS A
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ INFORMATIU

Nom
E-mail


Consell Comarcal del Gironès - c/Riera de Mus, 1-A · 17003 GIRONA Tel. 972 213 262
Centre de Visitants del Gironès - Av. França, 221 · 17840 SARRIÀ DE TER Tel. 972 011 669
Avís Legal | Privacitat | Tots els establiments

iglesiesassociats

Tot el necessari per anar de turisme al Gironès, i descobrir una comarca plena d'indrets naturals i urbans, amb una àmplia oferta d'activitats, allotjament (hotels, turisme rural, campings, pensions) i restaurants amb una gastronomia molt diversa.

Aiguaviva - Bescanó - Bordils - Campllong - Canet d'Adri - Cassà de la Selva - Celrà - Cervià de Ter - Flaçà - Fornells de la Selva - Girona - Juià - Llagostera - Llambilles - Madremanya - Quart - Salt - Sant Andreu de Salou - Sant Gregori - Sant Joan de Mollet - Sant Jordi Desvalls - Sant Julià de Ramis - Sant Martí de Llémena - Sant Martí Vell - Sarrià de Ter - Vilablareix - Viladasens